• head_banner_01

Ọdịdị mgba ọkụ membrane

1. panel oyi akwa

A na-emekarị oyi akwa panel site na mbipụta silk mara mma na okwu dị na mpempe akwụkwọ enweghị agba dị ka anụ ụlọ na PC na-erughị 0.25mm.N'ihi na isi ọrụ nke oyi akwa panel bụ akara na ịpị igodo, ihe ndị a na-ahọrọ ga-enwerịrị njirimara nke nghọta dị elu, akwa ink adhesion, ịdị elu na ịdị elu siri ike.

2. Elu nrapado oyi akwa

Ọrụ bụ isi nke gluu elu bụ ijikọ nke ọma na panel panel na oyi akwa sekit iji nweta mmetụta nke akara na njikọ.N'ozuzu, a chọrọ ka ọkpụrụkpụ nke oyi akwa a dị n'etiti 0.05-0.15mm, nke nwere nnukwu viscosity na mgbochi ịka nká;Na mmepụta, a na-ahọrọ ihe ngbanwe ihe nkiri pụrụ iche na teepu nrapado ihu abụọ.Ụfọdụ ihe ngbanwe ihe nkiri na-achọ ka ọ bụrụ ihe na-adịghị mma na mmiri na-ekpo ọkụ, ya mere nrapado elu ga-ejikwa ihe dị iche iche dị iche iche dị ka mkpa.

3, elu na ala n'ígwé nke akara sekit

Nke a oyi akwa adopts polyester film (PET) na ezi arụmọrụ dị ka ndị na-ebu nke mgba ọkụ sekit ndịna-emeputa, na-eji pụrụ iche usoro silk ihuenyo ibipụta conductive ọlaọcha mado na conductive carbon mado na ya na-eme ka o nwere conductive Njirimara.Ọkpụrụkpụ ya bụ n'ozuzu n'ime 0.05-0.175mm, na 0.125mm anụ ụlọ bụ ihe a na-ahụkarị.

4. Nrapado oyi akwa

Ọ dị n'etiti sekit elu na oyi akwa nke ala ma na-arụ ọrụ nke akara na njikọ.N'ozuzu, a na-eji nrapado nwere akụkụ abụọ anụ ụlọ, na ọkpụrụkpụ ya sitere na 0.05 ruo 0.2mm;Mgbe ị na-ahọrọ ihe nke oyi akwa a, a ga-atụle n'ozuzu oke, mkpuchi, mmetụta aka na akara nke ngwugwu igodo sekit.

5. Back nrapado oyi akwa

Ojiji nke gluu azụ nwere njikọ chiri anya na ihe nke ngbanwe akpụkpọ ahụ.A na-ejikarị ihe nrapado nwere akụkụ abụọ, ihe ntanye 3M, ihe mkpuchi mmiri, wdg.

图片2

www.fpc-switch.commail: xinhui@xinhuiok.com si4863@163.com


Oge nzipu: Mar-21-2022